Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzun düzenlediği ilçe programıyla kutlandı.

Programımıza Aydıntepe Kaymakam Vekili Yunus COŞKUN, Belediye Başkanı Haşim ŞENTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin BİLGİN, ilçemizde görev yapan öğretmenler katıldı.

Programımız İstiklal Marşının okunmasıyla başlayıp günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, şiirler, video gösterimi, koro ve halk oyunları gösterileriyle devam etti.

Programımıza katılan değerli misafirlerimize ve programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimizle belirli gün ve haftalara özel çalışmalar yapılmaktadır. Hazırlanan panolarla, programlarla, etkinliklerle günün önemiyle ilgili bilgiler verilmektedir.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ögrencilerimizle birlikte Şehit Osman Efendinin mezarını ziyaret ettik.

Ekm

Cumhuriyet'in 100. yıldönümü nedeniyle çocuklarımıza, cumhuriyet olgusunun önemi ve cumhuriyet kavramını hatırlatmak amacıyla okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Bu doğrultuda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz cumhuriyetin 100. yılına yönelik sınıflarımızı süslediler ve koreografi hazırladılar. Cumhuriyet'in temellerinin atılmasında emeği geçen aziz şehitlerimiz rahmetle yâd edildi.

Ekm

Mevlidi Nebi Haftası kapsamında öğrencilerimizle birlikte haftanın önemini yansıtan pano çalışması, hadis ezberleme ve boyama etkinlikleri yapıldı.

Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının son dönemi için karne zili çaldı.

Karne törenimize İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin BİLGİN, Şube Müdürü Abdullah DEMİRER, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katıldı.

Her kademeden ilk 3 sıralamaya giren öğrencilerimize hediyeleri Milli Eğitim Müdürü Metin Bilgin, Şube Müdürü Abdullah Demirer ve Okul Müdürümüz Selahattin Karakoç tarafından verildi.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Bayburt'ta bu yıl birincisi düzenlenen ve gelenekselleştirilmesi planlanan BAYFEST Bilim ve Teknoloji Festivaline katıldık.

BAYFEST 1. Bilim ve Teknoloji Festivali kapsamında öğrencilerimiz stantları gezerek teleskop ile gözlem, 3D yazıcı ve kalem, model uçak simülasyonu, robot gösterileri, planör yapımı, drone simülasyonu, hologram yapımı, su roketi, sihirli labirent, alevlerin müzikle dansı, kodlamalar, zspace artırılmış gerçeklik ve elektrikli deney setinden oluşan toplam 26 adet atölye çalışmasını inceledi.

Haz

Okulumuz 7.sınıf öğrencileriyle Kenan Yavuz Etnografya Müzesine gezi düzenledik.

Haz

8.sınıf öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle birlikte LGS sınavı öncesi sınav stresini azaltmak için  kahvaltı düzenledik.

May

Gençlik ve Spor Haftası nedeniyle düzenlenen Masa Tenisi turnuvasında okulumuz öğrencilerinden;

Yıldız Erkekler Kategorisinde

1.Emir Kağan Birgül                  2.Kerem Şentürk

3.Ahmet Melih Nebioğlu             4.Yiğit Cansız

Küçükler Karma Kategorisinde

1.İclal Güneş                            2.Nisa Birgül                       3.Emre Albeni

derece almıştır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Biyoçeşitliliğin doğal yaşam için önemini, insan ve çevre arasındaki etkileşimi fark etmeleri, farklı canlı türlerini incelemeleri, gözlem yapma ve sınıflandırma becelerileri geliştirme amacıyla okulumuzun Fen Bilimleri Öğretmeni Aynur Altuntaş Arpalı Mera Alanına gezi düzenlemiştir. Gezi de birçok farklı tür gözlemlenmiştir. Mantarlar grubundan şapkalı mantarlar, bitkiler grubundan Karahindiba, (evreleriyle görülmüştür) sümbül, hayvanlar grubundan balıkçıl kuşu, ördek, leylek, solucan,kurbağa, su pireleri  ve birçok canlı gözlemlenmiştir. Öğrenciler için eğlenceli okul dışı öğrenme ortamı oluşmuştur.