Ock

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimize yönelik Teknofest Bayburt sorumlusu Emrah Bayramoğlu tarafından teknofest bilgilendirme semineri verildi.

Öğretmen ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimiz akademik ve sosyal becerilerini pekiştirmek için öğretmenlerimizin görüşleriyle belirlediğimiz haftanın örnek öğrencisi uygulaması devam ediyor.

Bu haftanın örnek öğrencisi Poyraz ÖZŞEN seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan Kılıç takdim etti.

Ock

Okulumuz öğrencileri danışman öğretmenlerinin rehberlğinde 15 Temmuz'a özel gazete hazırladılar.

Gazetenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Gazete İçin Tıklayınız.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimizin oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerinin geliştirmek ve desteklemek için okul temsilci seçimleri yapıldı. Her sınıftan seçilen sınıf temsilcileri okul temsilciliği için kendilerini tanıttılar ve propagandalarını yaptılar.

Öğrencilerimizin kullandıkları oylarla 8A sınıfından Ömer Şentürk okul temsilcisi seçildi. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Bu haftanın örnek öğrencisi Muhammet Emir OKUR seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan Kılıç takdim etti.

Ock

Bu haftanın örnek öğrencisi Miraç Gencer seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan Kılıç takdim etti.

Ara

Bu haftanın örnek öğrencisi Alperen Türkoğlu seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan Kılıç takdim etti.

Ara

Trafik polisleri tarafından öğrencilerimiz için trafik eğitimi düzenlendi.

Ara

Bu haftanın örnek öğrencisi Elif İrem Aksakal seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan Kılıç takdim etti.

Ara

Okulumuzda İl Milli Eğitim Müdürümüz Rahmi GÜNEY başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Metin BİLGİN,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet GÜVEN, Şube Müdürü  Cuma TEMEL, Şube Müdürü Muammer ŞİMŞEK , Okul Müdürümüz Oğuzhan KILIÇ  ve öğretmenlerimizin katılımı ile Efor Projesi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ara

"Okuyorum Dünyayı Geziyorum" projesi kapsamında yürütülen kitap okuma saati etkinliğimize bu hafta İl Milli Eğitim Müdürümüz Rahmi Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Metin Bilgin katıldı.  Öğrencilerimizle kısa bir sohbetin ardından hep birlikte kitap okundu.

Ara

12-18 Aralık tarihleri arasında ülkemizde yetiştirilen ürünleri tanımak ve tanıtmak amacıyla kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Öğrencilerimize Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası için yerli malı üretim ve tüketimi konusunda bilgi verildi.Öğrenciler okula getirdikleri yerli malı gıdalarını israf etmeden yemenin ve birbirleriyle paylaşmanın keyfini doyasıya yaşadılar.

Programımıza ilçe Milli Eğitim Müdürü Metin BİLGİN, Okul Müdürümüz Oğuzhan KILIÇ, kurum amirleri, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimiz akademik ve sosyal becerilerini pekiştirmek için öğretmenlerimizin görüşleriyle haftanın örnek öğrencisi seçilmektedir.

Bu haftanın örnek öğrencisi 7/A sınıfından Cemre Türkoğlu seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan Kılıç takdim etti.

Ara

Okul Müdürümüz Oğuzhan Kılıç başkanlığında okul aile birliği toplantısı yapıldı. Okul Aile Birliği için başkan, asil ve yedek üyelerin seçimi yapıldı.

Okul Aile Birliği toplantısının ardından veli toplantısı yapıldı.

Toplantılarımıza katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize Bayburt il Tarım Müdürülüğü tarafından hijyen eğitimi verildi.

Öğrencilerimiz adına hocalarımıza teşekkür ederiz.