Mrt

Okulumuzda öğrencilerimiz akademik ve sosyal becerilerini pekiştirmek için öğretmenlerimizin görüşleriyle belirlediğimiz haftanın örnek öğrencisi uygulaması devam ediyor. Bu haftanın örnek öğrencisi Ayşe Belinay ALMALI seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan Kılıç takdim etti.

Şbt

Dünyanın en zengin dillerinden olan Türkçemiz, içerisinde barındırdığı ses zenginliği ve söz varlıpı ile insanlar arası iletişimde önemli bir yere sahiptir. Bizler de bu zeginliğin önemini öğrencilere göstermek için "Dilimizin Zenginlikleri" adlı projeyi okulumuzda yürütüyoruz.

Projenin amacı; öğrencilerimizin Türkçeye olan ilgi ve sevgisini artırmak, okuma-yazma yeteneklerini geliştirmek ve etkili iletişim kurmalarına yardımcı olmaktır. Bu kapsamda her sınıf düzeyinde "Anlamını Bul", "Hatrlatmaca", "Anahtar Kelimelerle Hikaye Yazma", "Anlat Bakalım", "Atasözü/Deyim Resimleme" gibi etkinlikler yaparak öğrenciler de sürece dahil edilip verimli bir çalışma ortamı oluşturuldu. Projenin çalışma sürecinde öğrencilerin aktif olarak görev alması projeye olan ilgiyi artırmıştır.

Dilimizin zenginlikleri Projesi, Türkçe dilinin zenginliklerini keşfetme ve dil yeteneklerini geliştirme için önemli bir adım olmuştur. Projeye önümüzdeki aylarda da okulumuz tarafından devam dilecektir.

Şbt

Bu haftanın örnek öğrencisi Bayburt’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. yıl etkinliklerinin 4.günün de Kop Kayak Tesislerinde 21 Şubat Kurtuluş Kayak Kupasında U14 ve U16 kategorisinde erkeklerde 1.olan 8.sınıf öğrencimiz Muhammet İkbal Akbal seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan Kılıç takdim etti.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Öğrencilerimize İlçe Müftüsü Yakup Halil tarafından Kudüs konulu seminer verildi.

Şbt

Ülkemizde gençlerin, özellikle teknoloji alanında gelişimlerine katkı sağlamak için Deneyap Teknoloji Atölyeleri projesi hayata geçirildi. Bu bağlamda; okulumuz 5. Ve 8.sınıflarına yönelik olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri tarafından Deneyap Teknoloji Atölyelerinin tanıtımı yapıldı. Yapılacak sınav ve süreç hakkında bilgi verildi. 8.sınıf öğrencilerimize kaynak kitap hediye edildi.

Şbt

Bu haftanın örnek öğrencisi Beyza Nur KARADENİZ seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan Kılıç takdim etti.

Şbt

Bu haftanın örnek öğrencisi Dilara ASLAN seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan Kılıç takdim etti.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunduk.

Şbt

6 Şubat deprem etkinlikleri kapsamında öğrencilerde deprem farkındalığı oluşturmak amacıyla öğretmeler tarafından bilgi verildi ve videolar izletildi. Eğitimin ardından tatbikat gerçekleştirildi.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1.dönem ara tatili için zil çaldı.

Okul birincimiz 8/B sınıfından Mustafa OKUR’a hediyesi Okul Müdürümüz Oğuzhan KILIÇ tarafından verildi.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyet haftası kapsamında, okulumuz öğrencileri Mehmetçik Vakfı için 18 Ocak Perşembe günü kermes düzenledi.

Kermesimize İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin BİLGİN başta olmak üzere kurum amirleri, İlçe halkı ve öğrenciler iştirak etti.  Kermeste yiyecek, içecek, kıyafet, el emeği ürünler yer aldı. Kermes sonunda 8.000 TL toplandı. Toplanan para Mehmetçik Vakfına bağışlandı.

Kermesin düzenlenmesi için bize mutfağını açan, emek veren tüm velilerimize,  öğretmenlerimize ve görevlerini layıkıyla yerine getiren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyet hatfası kapsamında 8.sınıf öğrencilerimize yönelik Tasarım Beceri Atölyesine, Fen Lisesine ve Bayburt Müzesine gezi düzenlendi.

Öğrencilerimizi misafir eden ve ilgilenen kurumlarımıza teşekür ederiz.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyet hatfası kapsamında bilgi yarışması düzenlendi. Her sınıf seviyesinden seçilen öğrencilerden takımlar oluşturuldu. Yarışma sonucunda birinci olan gruba Mangala oyunu hediye edildi.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyet hatfası kapsamında Yukarı Kırzı köyünde bulunan İffet Anıtına gezi düzenlendi. Öğrencilerimizi ağırlayan, çay ikram eden köy halkına teşekkür ederiz.

Ock

Cumartesi günü 8. Sınıflar için dyk deneme sınavı yapıldı. Öğrencilerimizi ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bilgin ve İl MEM Şube Müdürü Muammer Şimşek'e teşekkür ederiz.