Nis

Okulumuz öğrencileriyle Mübarek Ramazan-ı Şerif ayında başlattığımız yardımlaşma kapsamında öğrencilerimizin getirdikleri gıdalar kolilere yerleştirildi ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
Yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini yaşayarak ve hissederek öğrenen öğrencilerimize, destek veren velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kütüphaneler Haftası kapsamında İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde Yılın Okuyucusu öğrencimiz Ömer Berat Karaaslan seçildi. Öğrencimize ödülünü Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk takdim etti.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Aydıntepe Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri tarafından yangın tahliye, söndürme ve kurtarma tatbikatı yapıldı. İlçe itfaiye müdürü Ferdi ŞENTÜRK tarafından yangın türleri ve yangınlara müdahale şekilleri hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimizle yangın söndürme uygulamaları yapıldı.

Aydıntepe Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekiplerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Bayburt İl AFAD Müdürlüğü tarafından okul afet farkındalık ve yangın farkındalık eğitimi verildi.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimize yönelik her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programımızda öğrencilerimizle bir araya geldik.

Bu güzel akşamın organizasyonunda bizlere yardımcı olan Okul Aile Birliği Başkanımız Fatih Çelik’e ve velimiz Harun Alemdar’a teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimiz akademik ve sosyal becerilerini pekiştirmek için öğretmenlerimizin görüşleriyle belirlediğimiz haftanın örnek öğrencisi uygulaması devam ediyor. Bu haftanın örnek öğrencisi 5.sınıflardan Meleknaz Şimşek seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan Kılıç takdim etti.

Mrt

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine yönelik Bayburt Üniversitesine ve Bamsı Beyrek Seyir Terasına gezi düzenlendi.  Gezimizin ilk durağı üniversite kütüphanesi oldu. Kütüphaneyi gezdikten sonra öğrencilerimiz bowling oynadılar. Üniversite gezisinden sonra öğrencilerimiz Bamsı Beyrek Seyir Terasını gezerek günü noktaladılar.

Gezimizde bizlere yardımcı olan, bizi misafir eden Bayburt Üniversitesi ve Bamsı Beyrek Seyir Terası ekibine öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıl Dönümü okulumuzun hazırladığı ilçe programıyla kutlandı.

Programımıza Aydıntepe Kaymakamı Ümit Fırat BÖÇKÜN, Belediye Başkanı Haşim ŞENTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin BİLGİN, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan programımız, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, video gösterimi, şiirler, koronun türkülerini seslendirmesiyle devam etti  ve tiyatro gösterisiyle son buldu.

Programımıza katılan değerli misafirlerimize ve programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimiz akademik ve sosyal becerilerini pekiştirmek için öğretmenlerimizin görüşleriyle belirlediğimiz haftanın örnek öğrencisi uygulaması devam ediyor. Bu haftanın örnek öğrencisi 5.sınıflardan Fatih TUTUŞ seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan Kılıç takdim etti.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Zübeyde BEKTAŞ ve Seda KARABACAK öğrencilerimiz için Ramazan Köşesi yaptılar. Öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmeleri için her güne ayrı dua, mani, bilmece gibi eğlenceli içerikler hazırladılar.

Emekleri için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine İl Tarım Müdürlüğü ekibi tarafından Su Verimliliği ile ilgili eğitim verildi.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimiz akademik ve sosyal becerilerini pekiştirmek için öğretmenlerimizin görüşleriyle belirlediğimiz haftanın örnek öğrencisi uygulaması devam ediyor. Bu haftanın örnek öğrencisi Furkan ALEMDAR seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan Kılıç takdim etti.

Mrt

Okulumuzda Türk Kızılay Erzurum Afet Müdahale Merkezi Müdürlüğü tarafından “Afetler ve Koruma Bilinci, Afet Malzemelerini Tanıma ve Çadır Kurma Eğitimi” konularında eğitimler verildi.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle AFAD ve Bayburt Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Cengiz tarafından öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Afet Farkındalık Eğitimi verildi.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Şeydanur KIZIL tarafından akran zorbalığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilere eğitim verildi. Ardından öğrencilerimiz hazırladıkları “Akran Zorbalığı” temalı tasarımlarıyla doyasıya eğlendiler.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenimize ve velimiz Harun ALEMDAR’a teşekkür ederiz.