May

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mısra Ezberleme Yarışması düzenlendi.  Yarışmada 7.sınıflardan M.Nihan Fidanoğlu birinci olurken 5.sınıflardan Fatmanur Zengin ve 8.sınıflardan Hazal Altuntaş ikinci oldu.

Öğrencilerimize hediyelerini Okul Müdürümüz Oğuzhan KILIÇ takdim etti. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuzda öğrencilerimiz akademik ve sosyal becerilerini pekiştirmek için öğretmenlerimizin görüşleriyle belirlediğimiz haftanın örnek öğrencisi uygulaması devam ediyor.

Bu haftanın örnek öğrencisi 5.sınıflardan Ali Eren ŞENTÜRK seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan KILIÇ takdim etti.

Nis

"Dede Korkut'un Torunları Medeniyetin İzinde" projesi kapsamında liseli öğrenciler, yılın ilk gösterisini okulumuzda sergiledi. Tarihi şahsiyetlerin canlandırıldığı gösteriler büyük beğeni topladı.

Nis

İnsan ve çevre ünitesi kapsamında biyoçeşitliliğin önemi, bölgede yetişen bitki türleri ve hayvanların gözlemi, canlı türlerine olan duyarlılığın artması amacıyla okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Aynur Altuntaş, 5. sınıf öğrencilerine Arpalı Mesire Alanına gezi düzenlemiştir.

Gezide birçok farklı tür gözlemlenmiştir. Ördek, balıkçıl, leylek, sığırcık, farklı böcek ve ağaç türleri, şapkalı mantarlar, solucan, salyangoz, kurbağa, karahindiba, sümbül ve birçok daha canlı... Öğrenciler için eğlenceli ve öğretici bir okul dışı öğrenme ortamı oluşturulmuştur.

Nis

Öğrencilerimizle sabah namazı için Merkez Camide buluştuk. Namazdan sonra cami cemaatine ve öğrencilerimize çorba ikram edildi.

Nis

Bu haftanın örnek öğrencisi 6.sınıflardan Ömer Berat KARAASLAN seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan KILIÇ takdim etti.

Nis

Okulumuz öğrencilerine Rehber Öğretmenimiz Şeydanur KIZIL tarafından Çocuk Hakları konulu seminer verildi.

Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Bu haftanın örnek öğrencisi EFOR denemesi sonucunda ilde 11.olan 8.sınıflardan Mustafa OKUR seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan KILIÇ takdim etti.

Nis

'Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum' projesi (ÇEDES) kapsamında okulumuz 6.sınıf öğrencilerinin katılımıyla Yakudiye camisinde buluşma düzenlendi.

Nis

Yeşilay'ın düzenlediği Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışmasında edebi eser kategorisinde il birincilliği elde eden 8.sınıf öğrencimiz Beyzanur KARADENİZ 5.000 TL değerindeki ödülün sahibi oldu.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Rahmi Güney ve Yeşilay Şube Başkanı Arif Akcan, öğrencileri tebrik ederek hediye çeklerini takdim ettiler.

Nis

Bu haftanın örnek öğrencisi 8.sınıflardan Hazal ALTUNTAŞ seçildi. Öğrencimize hediyesini Okul Müdürümüz Oğuzhan KILIÇ takdim etti.

Nis

Okulumuz öğrencileriyle Mübarek Ramazan-ı Şerif ayında başlattığımız yardımlaşma kapsamında öğrencilerimizin getirdikleri gıdalar kolilere yerleştirildi ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
Yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini yaşayarak ve hissederek öğrenen öğrencilerimize, destek veren velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kütüphaneler Haftası kapsamında İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde Yılın Okuyucusu öğrencimiz Ömer Berat Karaaslan seçildi. Öğrencimize ödülünü Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk takdim etti.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Aydıntepe Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri tarafından yangın tahliye, söndürme ve kurtarma tatbikatı yapıldı. İlçe itfaiye müdürü Ferdi ŞENTÜRK tarafından yangın türleri ve yangınlara müdahale şekilleri hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimizle yangın söndürme uygulamaları yapıldı.

Aydıntepe Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekiplerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Bayburt İl AFAD Müdürlüğü tarafından okul afet farkındalık ve yangın farkındalık eğitimi verildi.